TELETRANS este furnizorul de soluții și servicii de telecomunicații, tehnologia informației și informatică de proces/SCADA pentru CNTEE TRANSELECTRICA și un portofoliu important de clienți din mediul public și privat. Sediu social: Bd. Hristo Botev nr. 16-18, Sector 3, RO-030236 Bucuresti.
Teletrans

Comunicate

COMUNICAT PRIVIND PARTENERIATUL DINTRE TELETRANS ȘI UNIVERSITATEA DIN PETROȘANI - 16.12.2020

Demersurile TELETRANS privind crearea unui Hub de excelență pentru serviciile IT&C pentru sectorul de utilități, sunt suplimentate începând de astăzi printr-un parteneriat cu Universitatea din Petroșani, prin intermediul căruia este vizată stimularea colaborării cu tinerii absolvenți, precum și derularea unor proiecte științifice, de inovare tehnologică, care vor crea premise de dezvoltare atât pentru angajații TELETRANS, cât și pentru studenții și cadrele universitare ale Universității din Petroșani.

Parteneriatul face parte dintr-un proiect mai amplu din cadrul Politicii de resurse umane a TELETRANS, care își asumă obligația de a pregăti noi specialiști – proaspeți absolvenți - în cadrul unui centru de excelență dedicat unui segment de business aflat la intersecția a două sectoare de importanță strategică – utilități și IT&C.

”Pentru noi este foarte importantă corelația dintre învățământ și piața muncii și acest parteneriat ne obligă să pregătim specialiști în ideea integrării lor rapide în economia reală. Acest parteneriat ne obligă să îmbunătățim permanent planurile de învățământ și să oferim studenților noștri șansa unei colaborări cu companii de top în domeniul ingineriei și energiei”
, a declarat Rectorul Universității din Petroșani, prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai.

De asemenea, Directorul General al TELETRANS, Dragoș Ștefan Roibu a precizat că

”centrul de excelență al TELETRANS reprezintă o șansă unică pentru tinerii absolvenți de a căpăta experiență într-un domeniu strategic precum infrastructurile critice, fiind obligația TELETRANS de a recruta și forma cei mai buni specialiști.”